Ikkunaremontti

Olemme Oulun lähialueilla ikkuna- ja ovipalveluihin erikoistunut yritys. Meiltä ikkunat sekä ovet remonttikohteisiin ja uudisrakentamiseen. Suunnittelemme, myymme ja asennamme ikkuna- ja oviremontit alusta loppuun saakka asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Toimitamme ikkunaremontteja kokemuksella ja ammattitaidolla avaimet käteen periaatteella. Kauttamme saat joustavan rahoituksen ja autamme mielellämme kotitalousvähennyksen järjestelyissä joka pienentää asennustyön osuutta kustannuksista olennaisesti.

Toimitamme ja asennamme hyväksi tunnettuja, suomalaisiin oloihin suunniteltuja ikkunoita ja ovia. Yksilölliset toiveesi huomioidaan tuotteiden varustelussa ja asennuksessa. Haluatko säästää talosi energiakuluissa vai ovatko ikkunasi muutenkin jo uusimisen tarpeessa?

Ole rohkeasti yhteydessä, niin tulemme kertomaan oman näkemyksemme asiasta ja jätämme ikkunaremontista tarjouksen samalla.

Ole rohkeasti yhteydessä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Pihlan laadukkaat ikkunat valmistetaan modernissa tehtaassa Ruovedellä. Korkean laadun takeena jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Laajan tuotevalikoiman lisäksi löydät Pihlan sivuilta myös kattavat tietopaketit sekä omakotitalojen että taloyhtiöiden tarpeisiin.